Co. τεχνολογίας Lianshangwang Wuhan, ΕΠΕ

 

           Είμαστε επαγγελματικός προμηθευτής των ακατέργαστων στεροειδών αναβολικών σκονών ορμονών 99%, προ τελειωμένα πετρέλαια εγχύσεων, προφορικά πετρέλαια, SARMS και πεπτίδια.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Wuhan Lianshangwang Technology Co.,LTD

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας αρρενογόνα αναβολικά στεροειδή για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας αρρενογόνα αναβολικά στεροειδή για τις πωλήσεις
Η συσκευασία σας είναι το καλύτερο! Εάν δεν μπορείτε να το κάνετε κανένας δεν μπορεί. Είστε ο μοναδικός προμηθευτής μου από τώρα και στο εξής!

—— John από την Αυστραλία

Έχω λάβει τη δοκιμή Ε και 1kg Tren 5kg σήμερα. Μια αρκετά γρήγορη παράδοση και μια διακριτική μέθοδος αποστολών. Ευχαριστίες για το παρόν σας στις ευχαριστίες που δίνουν την ημέρα.

—— Max από τις ΗΠΑ

Καταπληκτική εργασία! Σας ευχαριστούμε bro! Οι πελάτες μου όλοι ικανοποιούν με τα στεροειδή σας και Sarms, κρατώντας να αγοράσω από σας όλη την ώρα.

—— Jason Μ από τον Καναδά

Η θαυμάσια συσκευασία και η μεγάλη υπηρεσία πήραν τα προϊόντα μου σε 3 ημέρες σε μια τέτοια ενδιαφέρουσα μέθοδο….

—— Andy Sereika από την Αυστραλία

Είμαι Online Chat Now

Wuhan Lianshangwang Technology Co.,LTD

1 2 3 4 5
Wuhan Lianshangwang Technology Co.,LTD Wuhan Lianshangwang Technology Co.,LTD Wuhan Lianshangwang Technology Co.,LTD Wuhan Lianshangwang Technology Co.,LTD Wuhan Lianshangwang Technology Co.,LTD
Εργοστάσιο Εργοστάσιο γραμμή παραγωγής γραμμή παραγωγής Τμήμα μάρκετινγκ

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : LSW
Αριθμός Υπαλλήλων : 200~210
Ετήσιες πωλήσεις : 40000000-50000000
Ιδρύθηκε Έτος : 1999
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Η Co. τεχνολογίας Lianshangwang Wuhan, ΕΠΕ που καθιερώνεται το 1999, είναι μια εθνική υψηλός-και μια επιχείρηση νέος-τεχνολογία ειδικευμένη στην έρευνα, την ανάπτυξη, την κατασκευή και το εμπόριο της στεροειδούς ορμόνης APIs και των μεσαζόντων.

 

Είναι κύριος προμηθευτής του φαρμακευτικού είδους & των προϊόντων μεσαζόντων του expecially για τη σειρά τεστοστερόνης, τη σειρά Trenbolone και κ.λπ. του φαρμακευτικού είδους & τα προϊόντα μεσαζόντων του expecially για τη σειρά τεστοστερόνης, τη σειρά Trenbolone και το κ.λπ.

 

Η επιχείρηση επενδύει το μεγάλους κεφάλαιο και τους εγκεφάλους στο τμήμα Ε&Α στα χημικά, βιοχημικά, φαρμακευτικά & της μεσαζόντων προϊόντα ερευνητικού πρόστιμου που εγκαθιστούν τη ζήτηση της αγοράς. Η υψηλού επιπέδου ερευνητική ομάδα, οι προηγμένες συσκευές και η καλή επιστημονική ατμόσφαιρα εξασφαλίζουν την ποιότητα της Ε&Α. Όλα τα προϊόντα στις εγκαταστάσεις είναι τα φρούτα του τμήματος Ε&Α. Τα προϊόντα μας φθάνουν στα προηγμένα πρότυπα της εγχώριας αγοράς, πολλά από τα οποία φθάνουν στο διεθνές πρότυπο.

 

Το κεφάλαιό του βεβαιώνει είναι επάνω από RMB 100 εκατομμυρίων. Σύμφωνα με τα πρότυπα της κκπ, η επιχείρηση έχει χτίσει τις εγκαταστάσεις 10000 τετρ.μέτρων εξόπλισε τον προηγμένο εξοπλισμό. Το εργοστάσιο έχει ένα πλήρες σύστημα του Q. Α. & του Q. Γ. Είμαστε κύριοι διάφορων συνόλων ανάλυσης των οργάνων με την υψηλή αποδοτικότητα και την υψηλή ευαισθησία, όπως το HPLC, η ΑΕΡΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΓΡΑΦΊΑ και UV spectrophotometer για να αναλύσουμε και να ελέγξουμε τα προϊόντα. Η επιχείρηση έχει πάρει την έγκριση ISO9001. Έχουμε την αρχή της εξαγωγής και της εισαγωγής, λεπτός ο χημικός, βιοχημικός, φαρμακευτικών & οι μεσάζοντές του που διανέμονται από την επιχείρηση πωλούνται και στον εσωτερικό και τη διεθνή αγορά και συστήνονται ιδιαίτερα από τους πελάτες μας. Προκειμένου να αναπτυχθεί η αγορά περαιτέρω, είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε με τη manufactory και εμπορική επιχείρηση για να κάνουμε σε όλο τον κόσμο το ακμάζον μέλλον.

 

Υποστηρίζουμε μια επιχειρηματική ιδέα ότι " οι άνθρωποι πρώτα, μόλυβδος στην ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας, που εξυπηρετεί την κοινωνία», επιμένουν στη λήψη του δρόμου εκείνες οι " επιστήμη και τεχνολογία συνδέσεων ως γάμο «, βάση στο υψηλό πρότυπο, νέο technologe, υψηλό - ποιότητα. έχουμε μια batch το ταλέντο υψηλής τεχνολογίας που είναι η χημική βιομηχανία διαχειρίζονται, παράγουν, αναπτύσσονται, όλα τα είδη απολογισμού του επαγγελματικού και τεχνικού προσωπικού για 30% του συνολικού αριθμού της επιχείρησης, αφιερώνονται στην έρευνα, ανάπτυξη, παραγωγή του νέου προϊόντος υψηλής τεχνολογίας, εισάγουν τα προϊόντα καινοτόμησαν συνεχώς στην αγορά. είμαστε κύριοι διάφορων συνόλων ανάλυσης των οργάνων με την υψηλή αποδοτικότητα και την υψηλή ευαισθησία, όπως το HPLC, η ΑΕΡΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΓΡΑΦΊΑ και UV spectrophotometer για να αναλύσουμε και να ελέγξουμε τα προϊόντα. Η επιχείρηση έχει πάρει την έγκριση ISO9001.

 

Με την ισχυρή τεχνική δύναμη, το τέλειο ποιοτικό σύστημα διαχείρισης και την άριστη εταιρική φήμη, έχουμε την πίστη των πελατών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Τα προϊόντα μας φθάνουν στο διεθνές προηγμένο επίπεδο στην ποιότητα, πωλούνται στις ΗΠΑ, Αυστραλία, Γερμανία, UK, Γαλλία, Καναδάς, Βραζιλία, Ταϊλάνδη και ούτω καθεξής.
Με βάση την επιχειρησιακή φιλοσοφία «τιμιότητα, πραγματισμός, καινοτομία και ανάπτυξη», αναπτυσσόμαστε αμοιβαία με τους πελάτες μας, παίρνουμε κερδίζω-κερδίζουμε.

Στοιχεία επικοινωνίας
Wuhan Lianshangwang Technology Co.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Amy

Φαξ: 86--27-88218017

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)