Χημική Co. αιώνα Senwayer Wuhan, ΕΠΕ
 

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Wuhan Senwayer Century Chemical Co.,Ltd

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας αρρενογόνα αναβολικά στεροειδή για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας αρρενογόνα αναβολικά στεροειδή για τις πωλήσεις
Η συσκευασία σας είναι το καλύτερο! Εάν δεν μπορείτε να το κάνετε κανένας δεν μπορεί. Είστε ο μοναδικός προμηθευτής μου από τώρα και στο εξής!

—— John από την Αυστραλία

Όπως με τις προηγούμενες διαταγές, η αγορά μου υποβλήθηκε σε επεξεργασία και απέστειλε γρήγορα και αποτελεσματικά. Όλα έφθασαν ακίνδυνα και συσκευάστηκαν καλά. Το προϊόν είναι επίσης καλής ποιότητας.

—— Andrew Barlow, Ηνωμένο Βασίλειο

Ανέμενα ανυπόμονα τη συσκευασία μου για να φθάσω αλλά την καθυστέρησαν μέχρι μερικές ημέρες. Ήρθα σε επαφή με τον πωλητή και ήταν πολύ γρήγοροι στην απάντηση και ζήτησαν συγγνώμη για το λάθος ναυτιλίας. Έχουν την άριστη εξυπηρέτηση πελατών. Τα αγαθά μου έφθασαν στον τέλειο όρο και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αγορά μου!

—— Jason Μ από τον Καναδά

Ο προμηθευτής ήταν χρήσιμος και γρήγορος μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν είχα μερικές ερωτήσεις. Το προϊόν έφθασε γρήγορα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τους και θα ήμουν ευτυχής να εργαστώ με τους πάλι.

—— Γνώση LaVetter, Ηνωμένες Πολιτείες

Είμαι Online Chat Now

Wuhan Senwayer Century Chemical Co.,Ltd

1 2
Wuhan Senwayer Century Chemical Co.,Ltd Wuhan Senwayer Century Chemical Co.,Ltd
γραμμή παραγωγής Τμήμα μάρκετινγκ

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : SENWAYER
Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100
Ετήσιες πωλήσεις : 40000000-50000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2015
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Η χημική Co. αιώνα Senwayer Wuhan, ΕΠΕ που βρίσκεται στην κυρίαρχη πόλη WuHan πού είναι μια άρθρωση κυκλοφορίας της Κίνας, στην παραγωγή και την ανάπτυξη του φαρμακευτικού είδους & των μεσαζόντων της, μεσάζων φυτοφαρμάκων, πρόσθετη ουσία τροφίμων, εκχυλίσματα φυτού, και στη διανομή των προϊόντων της επιχείρησης και των συμβεβλημένων επιχειρήσεών μας.

Έχουμε το κέντρο Ε&Α οργάνωσης, το κέντρο ποιοτικής επιθεώρησης και την περιοχή κατασκευής σε Wuhan, Jiangsu και άλλα τοποθετούν.
Η επιχείρησή μας έχει το επαγγελματικό προσωπικό που εξετάζει τη χημική Ε&Α και την επιστημονική διαχείριση, και κρατά διάφορα σύνολα ανάλυσης των οργάνων με την υψηλή αποδοτικότητα και την υψηλή ευαισθησία, όπως το HPLC, η ΑΈΡΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΓΡΑΦΊΑ και Spectrophotometer. Εν τω μεταξύ, κατέχουμε πλήρους Q.A. και το σύστημα Q.C., παρέχει τα χημικά προϊόντα την καλή ποιότητα και τα συνήθεια-προσαρμοσμένα προϊόντα σύμφωνα με την απαίτηση των πελατών μας.

Έχουμε την επαγγελματική ομάδα πωλήσεων, εστιάζουμε στην ποιότητα και την υπηρεσία, και έχουμε επιτύχει την άριστη απόδοση κατά τη διάρκεια των ετών. Η επιχείρησή μας είναι δεσμευμένη στην ανάπτυξη της διεθνούς αγοράς, τα προϊόντα μας εξάγονται κυρίως σε πολλές χώρες και περιοχές, όπως η Ευρώπη, η Αμερική, η Νοτιοανατολική Ασία, η Μέση Ανατολή και η Αφρική κ.λπ.

Με τις σταθερές προσπάθειες και την καλή υπηρεσία μας, ελπίζουμε ειλικρινά να καθιερώσουμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία και την κοινή ανάπτυξη με τους πελάτες μας

Στοιχεία επικοινωνίας
Wuhan Senwayer Century Chemical Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Yuki

Τηλ.:: 86--27-59707018

Φαξ: 86--27

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)